Help & F.A.Q.

Vragen over uw evenement

Eerst dient u zich in te loggen met uw account. Indien u dit nog niet hebt, dient u eerst een account aan te maken. Vervolgens klikt u bovenaan in het menubalkje op toevoegen en geeft u alle nodige gegevens in. Alvorens uw evenement op onze site geplaatst wordt, voeren wij een korte controle uit waarna het online geplaatst wordt. U wordt door ons verwittigd als het evenement online geplaatst is.

Voor het verwijderen van een markt contacteer u ons best via de contactpagina of op volgend email adres: rommelmarktpunt@gmail.com

Een fout opgemerkt in de gegevens? Geen nood u kunt uw evenement zeer makkelijk aanpassen. Eerst dient u zich in te loggen op onze website, waarna u rechtsboven klikt op de knop “Mijn toegevoegde markten”. Hier vindt u een overzicht van alle markten die u toegevoegd hebt. Selecteer het gewenste evenement en pas de gegevens aan. Vergeet deze nieuwe gegevens niet op te slaan. Uw evenement is nu aangepast.


Vragen over uw account

Ja, hiervoor hebt u een account nodig. Zo kunnen wij de controle behouden over de authenticiteit en de correctheid van de toegevoegde markten. Hierdoor kunnen wij u ook contacteren mocht er iets fout gelopen zijn.

Een account aanmaken kan zeer eenvoudig via de registreer knop, rechtsbovenaan of op dit adres: Registreren
Gelieve hiervoor een geldig email adres te gebruiken, dit is nodig om uw account te kunnen activeren.

Na het correct registreren, ontvangt u van ons een activatiemail. Hierin vindt u een link waarop u dient te klikken. Hierna kunt u zich inloggen op onze website. Email niet direct ontvangen? Geen paniek, het kan soms enkele minuten duren eer deze in je inbox verschijnt. Geen email ontvangen? Controleer dan zeker je spam folder.


Vragen over de site

Ja deze website is geheel gratis te gebruiken. De enkele advertenties die u op onze website terugvindt, helpen ons de website draaiende te houden. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om uw adblocker uit te schakelen.


Overige vragen

Aarzel niet om ons te contacteren via de contact pagina of een mailtje te sturen naar 'rommelmarktpunt@gmail.com'
Wij helpen u met veel plezier verder, zodat ook u zorgeloos van onze site gebruik kunt maken.

Wilt U op de hoogte blijven?
Like ons dan snel op Facebook!